NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Alăturați-vă listei noastre, rămâneți la curent cu promoțiile noastre.

Bun venit pe pagina noastră dedicată Termenilor și Condițiilor de utilizare!

Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții care guvernează utilizarea site-ului nostru, E-Istet.ro. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să fiți obligat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.


1. Utilizarea site-ului: Site-ul nostru, E-Istet.ro, este destinat utilizării în scopuri educaționale și informaționale. Accesul și utilizarea site-ului sunt permise doar în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile. Nu sunteți autorizat să utilizați site-ul într-un mod care ar încălca drepturile de autor, mărcile comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală ale E-Istet sau ale altor terțe părți.


2. Drepturile de proprietate intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezentate pe site-ul nostru, inclusiv textele, grafica, logo-urile, imagini, clipuri audio și video, aparțin E-Istet sau altor terțe părți cu drepturi corespunzătoare. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui sau utiliza în vreun fel aceste materiale fără acordul scris al E-Istet sau al proprietarului dreptului de autor.


3. Informații personale: Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să furnizați informații personale conforme cu politica noastră de confidențialitate. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea informațiilor dvs. personale în conformitate cu legislația aplicabilă. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.

 

4. Link-uri către site-uri terțe: Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri web ale terțelor părți. Aceste link-uri sunt furnizate numai în scopuri informative și nu reprezintă un aviz sau o recomandare din partea noastră. Nu suntem responsabili pentru conținutul, acuratețea sau politica de confidențialitate a acestor site-uri terțe. Accesarea și utilizarea acestor site-uri terțe sunt sub propria dvs. răspundere.


5. Limitarea răspunderii: Ne străduim să asigurăm că informațiile prezentate pe site-ul nostru sunt precise și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta acuratețea sau exhaustivitatea acestor informații. Utilizarea site-ului nostru se face pe propriul dvs. risc. Nu suntem responsabili pentru eventualele daune sau pierderi rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului nostru.

 

6. Modificări ale termenilor și condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru și va intra în vigoare imediat după publicare. Vă rugăm să revizuiți periodic acești termeni și condiții pentru a fi la curent cu eventualele modificări.


Vă rugăm să rețineți că acesta este un exemplu de text și că este recomandat să consultați un avocat sau specialist în domeniul juridic pentru a asigura conformitatea termenilor și condițiilor dvs. cu legislația aplicabilă și cerințele specifice ale afacerii dvs.


Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență referitoare la termenii și condițiile noastre, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate.


Vă mulțumim că ați ales E-Istet și vă rugăm să utilizați site-ul nostru în conformitate cu acești termeni și condiții.

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate E-Isteț

Securitate