NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Alăturați-vă listei noastre, rămâneți la curent cu promoțiile noastre.

Consultă lista Pachetelor E-isteț

PACHET BASIC

6 RON

Total exersări - 4
Rezultate pe loc - DA
Acces rapoarte evoluție - NU
Clasamente naționale - NU
Premii - NU

PACHET AVANSAT

49 RON

Total exersări - 35
Rezultate pe loc - DA
Acces rapoarte evoluție - DA
Clasamente naționale - NU
Premii - NU

PACHET E-ISTET

89 RON

Total exersări - 70
Rezultate pe loc - DA
Acces rapoarte evoluție - DA
Clasamente naționale - DA
Premii - DA
De acum, plata pachetelor se poate realiza astfel:
  • pentru pachetul de 6 RON : prin Card Online
  • pentru pachetul de 49 RON : prin Card Online
  • pentru pachetul de 89 RON : prin Card Online

Testează gratuit platforma E-Isteț

La E-Istet, ne dorim să oferim o experiență completă și accesibilă pentru elevi și profesori. Prin intermediul abonamentelor lunare, puteți beneficia de avantajele și resursele noastre educaționale pe o perioadă extinsă de timp, pentru a sprijini învățarea continuă și dezvoltarea personală.


Ce puteți obține cu abonamentele noastre lunare:


1. Acces nelimitat la resurse educaționale: Prin abonamentul lunar, veți avea acces nelimitat la o gamă largă de resurse educaționale, cum ar fi materiale didactice, exerciții, teste, fișe de lucru, prezentări și alte resurse relevante pentru diferite domenii academice. Aceste resurse sunt actualizate și extinse constant pentru a vă oferi cele mai bune instrumente în procesul de învățare și dezvoltare.


2. Bibliotecă digitală extinsă: Prin abonamentul lunar, veți avea acces la o bibliotecă digitală extinsă de cărți, articole, ghiduri și alte materiale educaționale de referință. Aceste resurse vă vor sprijini în înțelegerea mai profundă a subiectelor și în dezvoltarea cunoștințelor într-un mod sistematic și organizat.


3. Actualizări și noutăți periodice: Abonamentul lunar vă oferă privilegiul de a fi mereu la curent cu ultimele actualizări și noutăți din domeniul educației. Veti primi notificări despre noi resurse, evenimente și informații relevante, astfel încât să fiți mereu la pas cu cele mai recente tendințe și dezvoltări.


4. Suport și asistență specializată: Oferim suport și asistență specializată pentru toți abonații noștri lunari. Echipa noastră de experți educaționali este disponibilă pentru a vă răspunde la întrebări, a vă oferi ghidare și a vă ajuta în rezolvarea problemelor sau provocărilor întâmpinate în procesul de învățare și dezvoltare.


5. Flexibilitate și conveniență: Abonamentul lunar vă oferă flexibilitate și conveniență, permițându-vă să accesați resursele noastre educaționale oriunde și oricând aveți nevoie de ele. Puteți explora și utiliza resursele noastre de pe dispozitivele dvs. mobile, laptopuri sau tablete, adaptând învățarea la propriul ritm și program.


Alegând un abonament lunar, veți avea acces la un mediu educațional bogat și divers, care vă va sprijini în atingerea obiectivelor dvs. academice și profesionale. Vă încurajăm să explorați opțiunile de abonament disponibile și să alegeți varianta potrivită pentru dvs.


Dacă aveți întrebări sau căutați sfaturi suplimentare despre abonamentele noastre lunare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate. Echipa noastră este aici pentru a vă ghida și a vă susține în alegerea abonamentului potrivit și în utilizarea eficientă a resurselor noastre educaționale.


Vă mulțumim că ați ales E-Istet și vă dorim o experiență de învățare plină de succes și realizări cu abonamentele noastre lunare!

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate E-Isteț

Securitate