NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Alăturați-vă listei noastre, rămâneți la curent cu promoțiile noastre.

E-isteț pentru părinți

Dragi părinți,

Platforma de teste online E-ISTET.RO, pentru elevii de școala primară, activează cu succes din toamna anului 2014. Anul 2013-2014 a însemnat introducerea, în sistemul românesc de educație, a unui model nou de evaluare la clasele a II-a și a IV-a, apropiat de formatul testelor internaționale PISA. Un model în care accentul nu mai cade doar pe memorarea unor informații și pe acumularea brută a cunoștințelor, ci pe aplicarea lor și pe folosirea unor metode interdisciplinare de predare-învățare.

Pregătește-te alături de copilul tău!

Trecerea către noul model nu se poate produce peste noapte și de aceea este important să vă familiarizăm pe tine și pe copilul tău cu schimbările apărute.

 

E-istet.ro este prima platformă educațională online adaptată actualelor cerințe în evaluare care vine în întâmpinarea elevilor din ciclul primar cu teste de pregătire pentru examenele naționale. Acestea sunt concepute în conformitate cu programa școlară, după modelele PISA, TIMSS și PIRLS.


În felul acesta vei ști la ce să te aștepți de la evaluările susținute de copilul tău în clasele a II-a și a IV-a și vei fi permanent la curent cu evoluția lui, pe măsură ce se apropie testarea națională.

Informații complete, doar la un click distanță!

Platforma e-istet.ro îți pune la dispoziție rapoarte detaliate de performanță, personalizate în funcție de activitatea copilului tău. Astfel, ai oportunitatea de a ști din timp în ce măsură copilul stăpânește materia parcursă la școală și de a identifica rapid unde anume trebuie insistat pentru ca rezultatele la evaluare să fie pe măsura așteptărilor.

Vă așteptăm alături de noi,

Echipa e-istet.ro

PLATFORMA DE TESTE e-Isteț

Iată variantele de abonament disponibile

E-isteț.ro oferă teste online pentru elevii din clasele 1-4, la limba română și matematică.

  • Copilul tău a încercat testele demo?
  • I-ar plăcea să mai încerce și altele?

Testele online de pe platforma e-isteț.ro îl vor ajuta să exerseze, într-un mod plăcut, jucăuș, antrenant, ceea ce a învățat până acum la școală.

Creează un cont pentru el, apăsând butonul Vreau cont. Apoi, ai de ales între următoarele trei abonamente: Abonamentul bronz, Abonamentul argint și Abonamentul aur.

Cu fiecare Abonament, poţi beneficia de teste online timp de o lună, două sau trei luni. Alege-l pe cel mai avantajos pentru copilul tău isteț!

Vă așteptăm!

PACHET BASIC


6 RON

La pachetul Basic

beneficiezi de 4 exersări!

PACHET AVANSAT


49 RON

La pachetul Avansat

beneficiezi de 35 de exersări!

PACHET E-ISTEȚ


89 RON

La pachetul E-Isteț

beneficiezi de 70 de exersări!

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate E-Isteț

Securitate