NEWSLETTER

Aboneaza-te la Newsletter

Alăturați-vă listei noastre, rămâneți la curent cu promoțiile noastre.

Bun venit pe pagina noastră de Calendar evenimente!

La E-Istet, ne place să sărbătorim și să fim conectați cu comunitatea noastră. Pe această pagină, vă oferim informații despre evenimentele și activitățile noastre curente și viitoare, astfel încât să puteți să vă alăturați nouă în experiențe unice și captivante.


Ce puteți găsi în calendarul nostru de evenimente:


1. Lansări de produse: Vă ținem la curent cu cele mai recente lansări de produse din portofoliul nostru. Veți afla despre cele mai noi inovații și tehnologii pe care le aducem pe piață și veți avea ocazia să fiți printre primii care le descoperă.


2. Webinarii și seminarii online: Organizăm webinarii și seminarii online pe teme tehnologice relevante și interesante. Aceste evenimente vă oferă oportunitatea de a învăța și de a interacționa direct cu experți în domeniu, într-un mediu virtual convenabil și accesibil.


3. Participări la expoziții și târguri: Vom anunța participarea noastră la expoziții și târguri relevante din industria noastră. Dacă sunteți interesat să ne întâlniți personal, să testați produsele noastre sau să aflați mai multe despre noi, veți găsi informații despre locația și data evenimentului aici.


4. Promoții și concursuri speciale: Vom organiza promoții și concursuri speciale, unde puteți avea șansa de a câștiga produsele noastre sau alte recompense atractive. Vă invităm să verificați regulat calendarul nostru de evenimente pentru a nu pierde aceste oportunități.


5. Workshop-uri și sesiuni de instruire: În cadrul workshop-urilor și sesiunilor de instruire, vă vom oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a utiliza în mod optim produsele noastre sau pentru a explora noi tehnologii. Veți avea ocazia să interacționați direct cu experții noștri și să vă împărtășim trucuri și sfaturi valoroase.


Ne bucurăm să vă avem alături în aceste evenimente și să vă oferim experiențe captivante și educaționale. Vă rugăm să verificați calendarul nostru de evenimente și să vă înscrieți la evenimentele care vă interesează.


Dacă aveți întrebări sau solicitații speciale legate de evenimentele noastre, nu ezitați să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate mai jos. Echipa noastră este aici pentru a vă oferi suport și pentru a vă asigura o experiență de neuitat.


Vă mulțumim că faceți parte din comunitatea E-Istet și vă așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim la următorul eveniment!

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate E-Isteț

Securitate